Michiel Thijsse

Vader, grootvader en partner.

Ervaringen uit mijn eigen leven, en mijn professionele, liefdes- en andere relaties, hebben me  veel geleerd over wat er in mensen omgaat.

Ik hou van diepgang, ben nieuwsgierig naar wat iemand van binnen mentaal en emotioneel ervaart, bij confrontaties in het dagelijks leven. Ik krijg er energie van om dat uit te vinden, en dan de ander te helpen meer ontspanning en vreugde te ervaren. Om begrip, bewustzijn en balans te brengen, waardoor strijd plaats maakt voor een win-win situatie.

Met het uitgangspunt dat elke situatie positieve kanten heeft, help ik mensen om de kracht in zichzelf aan te boren, en steeds meer te gaan stralen.

Door goed te luisteren naar wat je echt zegt, zie ik snel wat er werkelijk aan de hand is en kan ik je goed helpen.

Achtergrond

Van origine weg- en waterbouwkundig ingenieur en bedrijfskundige heb ik bijna 30 jaar zowel bij de overheid als in de particuliere sector aan water- en wegenbouwprojecten gewerkt, als projectmanager en consultant.

Sinds 2000 ben ik me gaan verdiepen in wat mensen echt drijft in hun leven. Ik ben opgeleid in effectieve intuïtie, energetisch herstel en coaching en counseling.

© 2022- subliem-leven.nl | powered by WebSteps